Τηγανιτές κασερόπιτες

Τηγανιτές κασερόπιτες

Υλικά
  • 8 χωριάτικα φύλλα 
  • 400 γρ. κασέρι τριμμένο
  • 200 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • 1/2 φλ.ηλιέλαιο 
  • 3 αυγά χτυπημένα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη γέμιση, ανακατεύοντας τα τυριά με τα αυγά. Απλώνουμε σε επίπεδη επιφάνεια κάθε φύλλο και το κόβουμε σε 3 λωρίδες. Απλώνουμε στην άκρη κάθε λωρίδας λίγη από τη γέμιση. Αλείφουμε το υπόλοιπο φύλλο με λίγο λάδι και τυλίγουμε σε τρίγωνα πιτάκια. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα φύλλα. Κατόπιν τηγανίζουμε τα πιτάκια σε καυτό ηλιέλαιο και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν. Τέλος τα τοποθετούμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου