Κοτοσαλάτα με μαγιονέζα και γιαούρτι


Κοτοσαλάτα με μαγιονέζα και γιαούρτι

Υλικά
  • 2 στήθη κοτόπουλου 
  • 300 ml μαγιονέζα 
  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 
  • ελάχιστος άνηθος ψιλοκομμένος
  • Αλάτι - πιπέρι 
Εκτέλεση
Βράζουμε καλά το στήθος του κοτόπουλου. Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κυβάκια. Ανακατεύουμε την μαγιονέζα, το γιαούρτι τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο, λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα 
(σκεπασμένη με μεμβράνη) πριν την σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου