Τυροπιτάκια στρογγυλά µε σφολιάτα

Τυροπιτάκια µε σφολιάτα, στρογγυλά


Υλικά

Για 10 σφολιατάκια
  • 1 πακέτο σφολιατάκια βουτύρου στρογγυλά 
  • 10 κ. σ. σάλτσα ντοµάτας  έτοιµη ή σπιτική
  • 1 κ. γλ. ρίγανη  
  • 10 στρογγυλές φέτες κασέρι κοµµένες µε κουπ-πατ ή ποτήρι
  • 10 στρογγυλές φέτες µορταδέλα 
  • 1 αυγό χτυπηµένο µε λίγο γάλα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη σάλτσα ντοµάτας µε τη ρίγανη. Αλείφουμε τα µισά (10) σφολιατάκια µε λίγη σάλτσα ντοµάτας και τοποθετούμε πάνω από τη σάλτσα 1 φέτα κασέρι και 1 φέτα µορταδέλα. Καλύπτουμε µε τα υπόλοιπα σφολιατάκια σαν σάντουιτς. Πιέζουμε για να κολλήσουν οι άκρες και να συγκρατηθεί η γέµιση. Αλείφουμε την επιφάνεια µε το αυγό. Τοποθετούμε τα σφολιατάκια σε ταψί και τα ψήνουμε στους 200C για 20' - 25' µέχρι να ροδίσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου