Αυγά γεμιστά με τόνο και μαγιονέζα


Αυγά γεμιστά με τόνο και μαγιονέζα

Υλικά
  • 5 σφιχτά αβγά 
  • 1 τονάκι νερού 
  • Λίγο μαρουλάκι
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 1 φλ. μαγιονέζα 
  • πιπέρι  
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αυγά για 15' και όταν κρυώσουν τα καθαρίζουμε, τα κόβουμε κατά μήκος και ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Στο multi πολτοποιούμε τους κρόκους , τον τόνο, προσθέτουμε την μαγιονέζα , πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα μείγμα λείο σαν αλοιφή. Με αυτό γεμίζουμε τα ασπράδια. Στρώνουμε σε μια πιατέλα φύλλα μαρουλιού, το καροτάκι και τοποθετούμε τα αυγά που γεμίσαμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου