Γλυκάκια καρύδας με αυγά


Γλυκάκια καρύδας με αυγά

Υλικά
  • 300 γρ. τριμμένη ινδική καρύδα 
  • 300 γρ. ζάχαρη 
  • 3 κ. σ. αλεύρι 
  • 5 αυγά 
  • κερασάκια γλασσέ 
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε την καρύδα, την ζάχαρη, το αλεύρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Στο τέλος προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Σε ένα ταψί στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί, βάζουμε το μείγμα σε μια σακούλα κορνέ και αδειάζουμε λίγο, λίγο από το μείγμα σε σχήμα στρογγυλό το ένα δίπλα στο άλλο. Αφήνουμε να στεγνώσει για 60' και βάζουμε από ένα κερασάκι στο καθένα. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C ψήνουμε τα γλυκάκια για 15' μέχρι να πάρουν χρώμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου