Φιλέτο κοτόπουλο με κάρυ και μουστάρδα

By mika - 12:52 μ.μ.


Φιλέτο κοτόπουλο με κάρυ και μουστάρδα


Υλικά
  • 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια
  • 2 κ. σ. κάρυ 
  • 2 κ. σ. μουστάρδα 
  • λάδι 3 κ. σ.
  • 1 λεμόνι το χυμό του
  • αλάτι - πιπέρι
  • 1 φλ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια μας τα λαδώνουμε, ρίχνουμε το κάρυ και τα αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 1 ώρα. Βάζουμε το τηγάνι να ζεσταθεί και ετοιμάζουμε την σος σε ένα μπολ. Βάζουμε τον χυμό λεμονιού, λάδι, μουστάρδα, κρέμα γάλακτος, αλατοπίπερο και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι μέχρι να πήξουν ελαφρώς. Ψήνουμε τα φιλετάκια στο τηγάνι και έπειτα όσο είναι ζεστά τα βουτάμε μέσα στην σος που φτιάξαμε. Συνοδεύεται με τηγανιτές πατάτες ή με άσπρο ρυζάκι.




  • Share:

You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Το εφτιαξα χθες με την κορη μου και βγηκε υπεροχο! Ωραια, ευκολη συνταγη, εγω πρσθεσα και λιγο φρεσκο ψιλοκομμενο τζιντζερ στο τελος και το συνοδευσα με μια ντοματοσαλατα με κολιαντρο και κρεμα ξυδι-ροδι! Μην τσιγκουνευτητε το καρυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστω για το σχόλιο,όντως η σαλάτα θα ήταν τέλεια όπως την περιγράφεις.Καλά μαγειρέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή