Τυροπιτάκια γλυκά με μυζήθρα


Τυροπιτάκια γλυκά με μυζήθρα


Υλικά
  • 2 φλ. ανάλατη μυζήθρα 
  • 1/2 φλ. ζάχαρη 
  • 1 κ. σ. ανθόνερο 
  • 1 κ. γλ. ξύσμα πορτοκαλιού 
  • 1 κ. γλ. κανέλα 
  • 2 κ. σ. σταφίδες 
  • 1 αυγό 
  • 3 κ. σ. αλεύρι 
  • 2 φύλλα σφολιάτα κομμένο σε 6 τετράγωνα το καθένα 
  • 1 αυγό χτυπημένο με 1 κ. σ.νερό
Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε ένα μπολ το τυρί με τη ζάχαρη, τη κανέλα, το ανθόνερο, τις σταφίδες, το αλεύρι και το αυγό. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C και τοποθετούμε λαδόκολλα πάνω στο ταψί μας. Βάζουμε 2 κ. σ. από το μείγμα μας σε κάθε τετράγωνο κομμάτι σφολιάτας και μετά τα διπλώνουμε για να σχηματίσουμε τρίγωνα. Βρέχουμε τις άκρες με λίγο νερό για να τα κλείσουμε. Αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό την επιφάνειά τους. Ψήνουμε περίπου 20' - 25'.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου