Ψαρονέφρι με μουστάρδα και μανιτάρια


Ψαρονέφρι με μουστάρδα και μανιτάρια

Υλικά
  • 1 κιλό ψαρονέφρι σε φέτες
  • 1/2 κιλό μανιτάρια σε φέτες
  • 1/2 φλ. λάδι
  • 1 φλ. γλυκό κρασί
  • 1 φλ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κ. σ. πελτέ
  • 3 κ. σ. μουστάρδα
  • Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το φιλέτο. Σε άλλο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε στο φιλέτο. Διαλύουμε στο κρασί τον πελτέ και τη μουστάρδα το ρίχνουμε στο φιλέτο και ψήνουμε για 10'. Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπίπερο και ψήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε το φιλέτο με ρύζι ή πουρέ ή και με πατάτες τηγανητές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου