Πιτάκια καισαρείας (στο τηγάνι)


Πιτάκια καισαρείας (στο τηγάνι)

Υλικά
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας 
  • 15 φέτες παστουρμάς 
  • 15 φέτες κασέρι 
  • 3 ντομάτες κομμένες σε φέτες 
  • Λάδι 
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φύλλα κατά μήκος στη μέση. Παίρνουμε ένα φύλλο βάζουμε στο κέντρο 1 κομμάτι παστουρμά, από πάνω 1 φέτα ντομάτα και από πάνω το κασέρι. Διπλώνουμε τα πλαϊνά και τα τυλίγουμε. Στο τέλος του φύλλου το βρέχουμε λίγο να κολλήσει. Ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα με τον ίδιο τρόπο και τα τηγανίζουμε. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε ζεστά. (Τη ντομάτα τη βάζουμε πάντα στη μέση)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου