Κοτόπουλο με κους κους


Κοτόπουλο με κους κους


Υλικά
  • 4 μερίδες κοτόπουλο
  • ηλιέλαιο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανός (προαιρετικά) 
  • 250 γρ. κους κους
  • 1 ποτήρι νερό ζεστό
  • 1 κύβος ζωμός κοτόπουλου
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε το κοτόπουλο με ηλιέλαιο, να ροδίσει καλά και από τις 2 πλευρές. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοψηθεί για 20'. Προσθέτουμε τα αρωματικά και αλατοπιπερώνουμε. Αδειάζουμε το κους κους σε μπολ και περιχύνουμε με το βραστό νερό τον κύβο και το λάδι. Σκεπάζουμε, αφήνουμε για 10' και ανακατεύουμε να αφρατέψει. Σερβίρουμε το κους κους με το κοτόπουλο και περιχύνουμε με τη σάλτσα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου