Γουακαμόλε


Γουακαμόλε
  • Τρώγεται σαν σαλάτα, ταιριάζει με καλαμποκένια τσιπς, με ψημένες αραβικές πίτες, κριτσινάκια αλλά και σαν σος για ψητό κοτόπουλο. 


Υλικά
  • 2 αβοκάντο ώριμα
  • 1 μικρό κρεμμύδι 
  • 1 1/2 λάιμ το χυμό και το ξύσμα από το 1 λάιμ 
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο 
  • 6 ντοματίνια κομμένα στα 4 
  • 1/2 ματσάκι κόλιαντρο ( ή μαϊντανό) 
  • αλάτι 
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα μαζί τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Προσθέτουμε αλάτι όσο θέλουμε και πριν το σερβίρουμε, βάζουμε τα ντοματίνια και τον κόλιαντρο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου