Κοντοσούβλι μαριναρισμένο στο φούρνο με λαδόκολλα

Κοντοσούβλι μαριναρισμένο στο φούρνο με λαδόκολλα

Υλικά
  • 2 κιλά χοιρινό σπάλα σε μέτρια κομμάτια
  • 4 πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια
  • 2 ντομάτες σε μεγάλα κομμάτια
  • 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
  • αλάτι - πιπέρι

Για την μαρινάδα:
  • 1 φλ. λευκό κρασί
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα
  • 3 κ. σ. μουστάρδα
  • ρίγανη
  • πιπέρι

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας με το κρέας και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες. Στραγγίζουμε το κρέας από την μαρινάδα και αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και βάζουμε εναλλάξ τα κομμάτια του κρέατος με τα λαχανικά. Τα τυλίγουμε καλά και ξανατυλίγουμε το πακέτο με ένα φύλλο αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 180C για 2 ώρες. Για να ξεροψηθεί στο τέλος ανοίγουμε το πακέτο μας και ρυθμίζουμε τον φούρνο στο γκριλ στους 220C για 15΄.

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου