Σάλτσα ανταλούζ andalouse


Σάλτσα ανταλούζ andalous

Λέγεται ότι είναι βελγικής καταγωγής σάλτσα που προορίζεται για τις τηγανητές πατάτες και διάφορα άλλα τηγανητά φαγητά, αλλά συνοδεύει  τέλεια τα ψητά στη σχάρα και τα φιλεταρισμένα ψάρια.


Υλικά
  • 1 1/2 φλ. μαγιονέζα
  • 1/2 φλ. κέτσαπ
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 2 κ. σ. κονιάκ
  • αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα το κέτσαπ και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε με ένα σύρμα και είναι έτοιμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου