Χοιρινά σουβλάκια μαλακά και νόστιμα


Χοιρινά σουβλάκια μαλακά και νόστιμα

Υλικά
  • 1 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε μπουκιές 
Για τη μαρινάδα
  • 5 κ. σ. ελαιόλαδο
  • χυμός από 1/2 λεμόνι
  • 1/2  φλ. λευκό κρασί
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο 
  • 1/2  ματσάκι μαϊντανός
  • δεντρολίβανο - ρίγανη - αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε ένα μπολ τις μπουκιές του κρέατος. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά και μυρωδικά και φτιάχνουμε τη μαρινάδα. Περιχύνουμε με αυτή το κρέας και αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα περνάμε τα κομμάτια του κρέατος σε καλαμάκια και τα ψήνουμε στη σχάρα για περίπου 15'. Για περισσότερη νοστιμιά φροντίζουμε να βρέχουμε τα σουβλάκια με τη μαρινάδα καθώς τα ψήνουμε.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου