Χοιρινή τηγανιά με πιπεριές κρεμμύδι και μανιτάρια


Χοιρινή τηγανιά με πιπεριές, κρεμμύδι και μανιτάρια.

Υλικά
  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
  • 1/2 κίτρινη πιπεριά σε μπαστουνάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά σε μπαστουνάκια
  • 1/2 πορτοκαλί πιπεριά σε μπαστουνάκια
  • 1 ξερό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες 
  • 200 γρ. μανιτάρια σε φετάκια
  • 3 κ. σ. μουστάρδα
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι – πιπέρι





Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρέας με όλα τα λαχανικά και την μουστάρδα. Ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά (χωρίς να προσθέσουμε νερό) μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας περίπου 30' και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές ή σαλάτα και φρέσκο χωριάτικο ψωμάκι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου