Κέικ με ζαχαρούχο γάλα

By mika - 7:30 π.μ.

Κέικ με ζαχαρούχο γάλα


Ένα νόστιμο και διαφορετικό κεκάκι, έχει υγρή υφή και πλούσια γεύση... Ιδανικό για να συνοδεύσουμε το καφεδάκι μας.


Υλικά
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 4 αυγά
  • 50 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 3/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 βανίλιες
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ









Εκτέλεση
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το ζαχαρούχο, τα αυγά, τις βανίλιες, ανακατεύουμε ελάχιστα με το μίξερ και ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν στο μείγμα με το ζαχαρούχο ανακατεύοντας. Αδειάζουμε σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35'. Μόλις βγάλουμε το κέικ, το αφήνουμε να κρυώσει για 5' και ξεφορμάρουμε.




  • Share:

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. φαινεται πολυ ωραιο μικα μου.θα φτιαχτει λιαν συντομως και θα σου γραψω τις εντυπωσεις μου.πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο φαίνεται, αλλά και είναι...πολύ νόστιμο και ιδιαίτερο κεκάκι. Να χρησιμοποιησεις μικρή φόρμα για αυτή τη ποσότητα. Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συνταγή δεν είναι καλή.Εκατσε μόλις το έβγαλα από τον φούρνο και φαίνεται Λασπωμένο και μυρίζει αυγουλιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχην καλή Σαρακοστή να χετε. Το κέικ αυτό ειναι διαφορετικό απο τα συνήθη.Η συνταγη μου ειναι απολυτα πετυχημενη,το χω φτιαξει απειρες φορές. Αν δεν ηταν δε θα το δημοσιευα, το βλέπετε και στις φωτο που ανεβαζω,ποσο τελειο φαινεται.Τωρα αν σε σας μυρίζει και λασπωνει τι να σας πω;καλο θα ηταν να μη προσβάλετε η ΕΥΓΕΝΕΙΑ πρεπει να μας οδηγει παντα στη ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ειναι θεμα ευγενειας το να πει καποιος οτι μια συνταγη δεν ειναι καλη γιατι κ γω το ιδιο επαθα κ ακολουθησα κατα γραμμα οτι λετε.Αρα δεν μπορει να μην πετυχε σε μας κ σε σας να βγαινει παντα.Κ δεν ειμαι απειρη ουτε πρωταρα,μ αρεσει να δοκιμαζω καινουργια πραγματα αλλα αυτη η συνταγη δεν ειναι καλη.Γιατι καλως ή κακως πηγαν τζαμπα κ τα υλικα κ τα χρηματα που δωσαμε για να τα παρουμε.Μιλαω παντα για την συγκεκριμενη ενω οι αλλες που εχω δοκιμασει ειναι εξαιρετικες.Καλο ειναι να ακουγονται κ τα ασχημα οχι μονο τα καλα.Κ η ευγενεια ειναι αρετη αρκει να μην ειναι μονοπκευρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας και Καλή Σαρακοστή να έχετε, το κεκάκι αυτό είναι όντως διαφορετικό με διαφορετική υφή, όμως με τίποτα δεν μυρίζει ή λασπώνει γι' αυτό το δημοσίευσα κιόλας. Δημοσιεύω ότι φτιάχνω για την οικογένεια μου, με πολύ οικονομικά υλικά γιατί θέλω να μην τους λείπει τίποτα είτε σε γλυκό είτε σε φαγητό. Αυτό το γλυκό δεν κοστίζει πάνω από 2 ευρώ. Είναι οικονομικότατο.

      Διαγραφή