Όλα τα λαχανικά είναι εύκολο να αποξηρανθούν. Αξιοποιούμε ένα υλικό που πετούσαμε μέχρι σήμερα, τη φλούδα από τις τομάτες. Η σκόνη τομάτας γίνεται πολύ εύκολα και δίνει γεύση σε διάφορα πιάτα που δεν θέλουμε την υγρασία της τομάτας.
Νοστιμότατο φαγάκι, ένα από τα πολυαγαπημένα της οικογένειας μου. Η γέμιση είναι εξαιρετικά νόστιμη, οι μυρωδιές ανεπανάληπτες και είναι φαγητό που μπορείς να χορτάσεις πολλά άτομα.
Αγαπημένο μου φαγητό ο μουσακάς!! Τα τελευταία χρόνια τον φτιάχνω ψήνοντας τις μελιτζάνες στο γκριλ, με ελάχιστο λάδι. Γίνεται υπέροχος, με όλη του τη νοστιμιά χωρίς να μας λιγώνει.