Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Παντζάρια σαλάτα με μαγιονέζα και γιαούρτι


Παντζάρια σαλάτα με μαγιονέζα και γιαούρτι

Εύκολη και δροσιστική σαλάτα. Ταιριάζει με τηγανητό ή ψητό ψάρι και με παντός είδους ψητά κρέατα.



Υλικά
  • 500 γρ. παντζάρια (μόνο οι βολβοί) 
  • 150 γρ. μαγιονέζα 
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 
  • 3 σκ. σκόρδο 
  • Αλάτι 







Εκτέλεση
Πλένουμε και βράζουμε τα παντζάρια μέχρι να μαλακώσουν. 'Οταν κρυώσουν καλά τα κόβουμε σε κύβους. Σε ένα μπολάκι βάζουμε το γιαούρτι, την μαγιονέζα, το σκόρδο ψιλοκομμένο και λίγο αλάτι. Ρίχνουμε μέσα τα παντζάρια και ανακατεύουμε. Σερβίρονται δροσερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου