Υλικά
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 10 τετράγωνα κομμάτια φέτα
- λάδι
- 1 φλ. μέλι
- 4 κ. σ. σησάμι καβουρδισμένο
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Βάζουμε από 2 μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετούμε τη φέτα. Διπλώνουμε σαν φάκελο και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε κατσαρολάκι ρίχνουμε το μέλι και 1/2 φλ. νερό και τα βράζουμε λίγο. Ζεσταίνουμε καλά το λάδι και τηγανίζουμε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα βγάζουμε με τρυπητή σπάτουλα, τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για λίγο και κατόπιν τα σερβίρουμε. Περιχύνουμε με 1 - 2 κουταλιές σάλτσα μελιού το καθένα και πασπαλίζουμε με το σησάμι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου