Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ψαρονέφρι με μουστάρδα και μανιτάρια


Ψαρονέφρι με μουστάρδα και μανιτάρια

Υλικά
  • 1 κιλό ψαρονέφρι σε φέτες
  • 1/2 κιλό μανιτάρια σε φέτες
  • 1/2 φλ. λάδι
  • 1 φλ. γλυκό κρασί
  • 1 φλ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κ. σ. πελτέ
  • 3 κ. σ. μουστάρδα
  • Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το φιλέτο. Σε άλλο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε στο φιλέτο. Διαλύουμε στο κρασί τον πελτέ και τη μουστάρδα το ρίχνουμε στο φιλέτο και ψήνουμε για 10'. Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπίπερο και ψήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε το φιλέτο με ρύζι ή πουρέ ή και με πατάτες τηγανητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου