Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Άσπρη σάλτσα με μανιτάρια για ζυμαρικά


Άσπρη σάλτσα με μανιτάρια για ζυμαρικά

Υλικά
  • 1/3 φλ. λάδι 
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 
  • 1/2 φλ. λευκό κρασί 
  • 500 γρ. μανιτάρια σε φέτες
  • 2 φλ. κρέμα γάλακτος 
  • αλάτι - πιπέρι 
  • τριμμένη γραβιέρα ή κεφαλοτύρι 
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τσιγαρίζουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Ρίχνουμε το κρασί και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα μέχρι να εξατμιστεί. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 10'. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τυρί. Σκεπάζουμε και αφήνουμε τη σάλτσα μέχρι να βράσει η κρέμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε τα ζυμαρικά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου