Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Πατάτες λεμονάτες κατσαρόλας


Πατάτες λεμονάτες κατσαρόλας


Υλικά
  • 1 κιλό πατάτες κομμένες κυδωνάτες
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 καρότα σε κύβους
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • Αλατοπίπερο
  • ρίγανη
  • 3 φλ. ζεστό νερό
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πατάτες για 5'. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου