Υλικά
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε ζωηρά το γάλα με το χυμό του λεμονιού. Το αφήνουμε στην άκρη να σταθεί για 10' πριν το
χρησιμοποιήσουμε. Πολλές συνταγές, χρησιμοποιούν ξινόγαλα αντί για κανονικό γάλα. Φυσικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κλασικό μας γάλα. Αν θέλουμε όμως, μπορούμε να δοκιμάσουμε με το ξινόγαλα και μάλιστα σπιτικό! Είναι πολύ εύκολο και η γεύση διαφέρει σημαντικά.
- 1 φλ. γάλα φρέσκο
- 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε ζωηρά το γάλα με το χυμό του λεμονιού. Το αφήνουμε στην άκρη να σταθεί για 10' πριν το
χρησιμοποιήσουμε. Πολλές συνταγές, χρησιμοποιούν ξινόγαλα αντί για κανονικό γάλα. Φυσικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κλασικό μας γάλα. Αν θέλουμε όμως, μπορούμε να δοκιμάσουμε με το ξινόγαλα και μάλιστα σπιτικό! Είναι πολύ εύκολο και η γεύση διαφέρει σημαντικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου