Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Μπεκρή μεζέ με χοιρινό


Μπεκρή μεζέ με χοιρινό

Υλικά
  • 1 κιλό χοιρινό κρέας μικρούς κύβους
  • 2 πιπεριές ότι χρώμα θέλουμε σε ροδέλες
  • 1 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
  • 1 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι πιπέρι
  • 1 κ γλ. ξερό θυμάρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρέας και μόλις ροδίσει προσθέτουμε το κρεμμύδι, σκόρδο και τις πιπεριές. Όταν μαραθούν ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, λίγο νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει σε χαμηλή φωτιά περίπου 60' ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου