Πατατόπιτα με αυγά (χωρίς φύλλο)
Υλικά
Εκτέλεση
Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ τις λιώνουμε με πιρούνι προσθέτουμε το τυρί, τα αυγά, μαϊντανό, πιπέρι, το λάδι και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρέξ, το απλώνουμε ομοιόμορφα, πασπαλίζουμε με φρυγανιά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30' περίπου μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του.
Υλικά
- 5 πατάτες βρασμένες σε (ελαφρά) αλατισμένο νερό
- 4 αυγά χτυπημένα
- 1 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- ελάχιστη φρυγανιά τριμμένη
- ελάχιστος μαϊντανός ψιλοκομμένος
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ τις λιώνουμε με πιρούνι προσθέτουμε το τυρί, τα αυγά, μαϊντανό, πιπέρι, το λάδι και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρέξ, το απλώνουμε ομοιόμορφα, πασπαλίζουμε με φρυγανιά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30' περίπου μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του.
Καλη χρονια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυκολη συνταγή και το κεφαλοτυρι δινει μια ωραία νοτα στην πατατόπιτα!
Μπραβο
fetoula.blogspot.gr
Καλή χρονιά και σε σένα. Είναι όντως πανεύκολη συνταγή και πολύ οικονομική. Σ ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Και του χρόνου να είμαστε καλά!
ΑπάντησηΔιαγραφή