Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Πράσινα κολοκυθάκια τηγανητά τραγανά

Πράσινα κολοκυθάκια τηγανητά τραγανά

Υλικά
  • κολοκυθάκια πράσινα κομμένα σε ροδέλες 
  • αλεύρι
  • ηλιέλαιο 
Εκτέλεση
Απλώνουμε σε μια επιφάνεια χαρτί κουζίνας και τοποθετούμε πάνω τις φέτες από τα κολοκυθάκια. Τα αφήνουμε έτσι για μισή ώρα. Έπειτα τα περνάμε από αλεύρι, τα τινάζουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι. Βγάζουμε τα κολοκυθάκια μας και τα απλώνουμε σε πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν. Αλατίζουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου