Ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά μια πολύ γευστική συνταγή για φασολάκια. Εύκολη με λίγα υλικά πολύ θρεπτική και με ξεχωριστή γεύση.
Υλικά
Εκτέλεση- 1 κιλό χοιρινό κρέας από σπάλα σε μικρά κομμάτια
- 1,5 κιλό φασολάκια πράσινα (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 καρότα τριμμένα
- 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο ή 1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
- 1 κουτί χυμός ντομάτας
- αλάτι - πιπέρι
Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρέας μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τη ντομάτα, τα καρότα, αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε 4 ποτήρια ζεστό νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 30'. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φασολάκια πάνω από το κρέας. Προσθέτουμε ακόμα λίγο αλάτι και νερό αν χρειάζεται, ανακατεύουμε το φαγητό και αφήνουμε να βράσει για 40' περίπου. Το φαγητό μας στο τέλος δεν πρέπει να έχει πολλά ζουμιά. Αφήνουμε να σταθεί στην κατσαρόλα για 15' και μετά σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου