Mπιφτέκι ολόκληρο στο φούρνο
Εύκολος τρόπος για το αγαπημένο μας φαγάκι. Δοκιμάστε το και έτσι.
Υλικά
Εκτέλεση
Τοποθετούμε το κιμά σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Παίρνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το μείγμα του κιμά. Ψήνουμε στους 200C για 60' ή μέχρις ότου ροδοκοκκινίσει το μπιφτέκι μας. Όταν ψηθεί κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες, ντιπ γιαουρτιού, πιτούλες και παγωμένη μπύρα.
Εύκολος τρόπος για το αγαπημένο μας φαγάκι. Δοκιμάστε το και έτσι.
Υλικά
- 1,5 κιλό ανάμικτος κιμάς (χοιρινός - μοσχαρίσιος)
- 2 φλ. φρυγανιά τριμμένη
- 2 αυγά
- 3 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
- 2 σκ. σκόρδο τριμμένο
- 4 κ. σ. μαγιονέζα (το κάνει πιο μαλακό)
- 1 φλ. γάλα
- αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
- 3 κ. σ. μουστάρδα
- 1/2 φλ. λάδι
Εκτέλεση
Τοποθετούμε το κιμά σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Παίρνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το μείγμα του κιμά. Ψήνουμε στους 200C για 60' ή μέχρις ότου ροδοκοκκινίσει το μπιφτέκι μας. Όταν ψηθεί κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες, ντιπ γιαουρτιού, πιτούλες και παγωμένη μπύρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου