Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ροδέλες κρεμμυδιών ωμές για γαρνίρισμα των ψητών

Ροδέλες κρεμμυδιών ωμές για γαρνίρισμα των ψητών


Απαραίτητο συνοδευτικό σε όποιο κρεατικό ή πιάτα με ψάρια. 

Υλικά
  • κρεμμύδια (λευκά ή κόκκινα) σε ροδέλες 
  • ελάχιστο αλάτι 
  • μαϊντανός ή κόλιανδρος ψιλοκομμένος
  • ρίγανη ή θυμάρι






Εκτέλεση
Βάζουμε τις ροδέλες σε ένα μπολ, τις ξεπλένουμε καλά και τις αλατίζουμε. Προσθέτουμε νερό να καλυφθούν και αφήνουμε να μείνουν έτσι για 1 ώρα. Τις σουρώνουμε και τις στεγνώνουμε καλά σε χαρτί κουζίνας. Τις βάζουμε σε πιατέλα, πασπαλίζουμε πάνω τους το μαϊντανό και τη ρίγανη, ανακατεύουμε και είναι έτοιμες για να γαρνίρουμε τα ψητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου