Cheesecake με νουτέλα
Υλικά
Βάση
- 2 πακέτα πτι - μπερ
- 200 γρ. μαργαρίνη
- 400 γρ. τυρί κρέμα
- 400 γρ. νουτέλα
- 1 φλ. ζάχαρη άχνη
- 1 φλ. κρέμα γάλακτος
- αμύγδαλα ή φουντούκια χοντροτριμμένα
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο και χτυπάμε ξανά. Στρώνουμε το μείγμα μπισκότου σε μια ταρτιέρα ή σ' ένα μικρό ταψάκι και το πατάμε με ένα κουτάλι. Χτυπάμε με το μίξερ το τυρί μέχρι να αφρατέψει, προσθέτουμε τη νουτέλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Προσθέτουμε την άχνη, την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε για 1' ακόμα. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στη βάση μπισκότου και το στρώνουμε με ένα κουτάλι ομοιόμορφα. Πασπαλίζουμε με τ' αμύγδαλα και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3 ώρες μέχρι το cheesecake να παγώσει καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου