Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Τηγανιά κοτόπουλου με μουστάρδα και σκόρδο

Τηγανιά κοτόπουλου με μουστάρδα και σκόρδο


Πολύ ελαφριά νόστιμη και γρήγορη τηγανιά, τέλεια παρέα με τηγανιτές πατάτες. 

Υλικά
  • 1 στήθος κοτόπουλου σε μπουκιές
  • 3 κ. σ. μουστάρδα
  • 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • ρίγανη ή θυμάρι (προαιρετικά)
  • αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε πολύ καλά το κοτόπουλο. Αφού πάρει χρώμα εξωτερικά ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, σκόρδο και το χυμό λεμόνι με λίγο νερό, ρίχνουμε το μείγμα στο κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και σιγοψήνουμε για 15′. Τέλος προσθέτουμε την ρίγανη ή το θυμάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου