Υλικά
- 5 σφιχτά αβγά
- 1 τονάκι νερού
- Λίγο μαρουλάκι
- 2 καρότα τριμμένα
- 1 φλ. μαγιονέζα
- πιπέρι
Βράζουμε τα αυγά για 15' και όταν κρυώσουν τα καθαρίζουμε, τα κόβουμε κατά μήκος και ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Στο multi πολτοποιούμε τους κρόκους , τον τόνο, προσθέτουμε την μαγιονέζα , πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα μείγμα λείο σαν αλοιφή. Με αυτό γεμίζουμε τα ασπράδια. Στρώνουμε σε μια πιατέλα φύλλα μαρουλιού, το καροτάκι και τοποθετούμε τα αυγά που γεμίσαμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου