Υλικά
- 5 σφιχτά αβγά
- 1 τονάκι νερού
- Λίγο μαρουλάκι
- 2 καρότα τριμμένα
- 1 φλ. μαγιονέζα
- πιπέρι
Βράζουμε τα αυγά για 15' και όταν κρυώσουν τα καθαρίζουμε, τα κόβουμε κατά μήκος και ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Στο multi πολτοποιούμε τους κρόκους , τον τόνο, προσθέτουμε την μαγιονέζα , πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα μείγμα λείο σαν αλοιφή. Με αυτό γεμίζουμε τα ασπράδια. Στρώνουμε σε μια πιατέλα φύλλα μαρουλιού, το καροτάκι και τοποθετούμε τα αυγά που γεμίσαμε.
0 σχόλια