Φασολάκια πράσινα γιαχνί
Yλικά
- 1 κιλό φασολάκια πλατιά
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 3 καρότα σε κυβάκια
- 2 κ. σ. πελτές ντομάτας
- 3 ντομάτες τριμμένες
- ελαιόλαδο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα φασολάκια, τα καρότα, τις ντομάτες και τον πελτέ. Ανακατεύουμε προσθέτουμε νερό, τόσο όσο να σκεπάσει τα φασολάκια και λίγο ακόμα. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τον μαϊντανό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσουν.
Μια old-time-classic συνταγή που αγαπάω πολύ!! Πέρνα από το blog μου αν θέλεις, γιατί έχω ένα βραβείο για σένα!
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://cookingwithgiorgos.blogspot.gr/2015/01/liebster-award-discover-new-blogs.html
Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου και για την πρόταση σου για το βραβείο.Όμως δε θα ήθελα να συμμετέχω στην όλη διαδικασία.Η προτίμησή σου με τιμά και σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
ΑπάντησηΔιαγραφή