Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Γουακαμόλε


Γουακαμόλε
  • Τρώγεται σαν σαλάτα, ταιριάζει με καλαμποκένια τσιπς, με ψημένες αραβικές πίτες, κριτσινάκια αλλά και σαν σος για ψητό κοτόπουλο. 


Υλικά
  • 2 αβοκάντο ώριμα
  • 1 μικρό κρεμμύδι 
  • 1 1/2 λάιμ το χυμό και το ξύσμα από το 1 λάιμ 
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο 
  • 6 ντοματίνια κομμένα στα 4 
  • 1/2 ματσάκι κόλιαντρο ( ή μαϊντανό) 
  • αλάτι 
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα μαζί τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Προσθέτουμε αλάτι όσο θέλουμε και πριν το σερβίρουμε, βάζουμε τα ντοματίνια και τον κόλιαντρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου