- Τρώγεται σαν σαλάτα, ταιριάζει με καλαμποκένια τσιπς, με ψημένες αραβικές πίτες, κριτσινάκια αλλά και σαν σος για ψητό κοτόπουλο.
Υλικά
- 2 αβοκάντο ώριμα
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 1/2 λάιμ το χυμό και το ξύσμα από το 1 λάιμ
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 6 ντοματίνια κομμένα στα 4
- 1/2 ματσάκι κόλιαντρο ( ή μαϊντανό)
- αλάτι
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα μαζί τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Προσθέτουμε αλάτι όσο θέλουμε και πριν το σερβίρουμε, βάζουμε τα ντοματίνια και τον κόλιαντρο.
0 σχόλια