Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Σουβλάκια κοτόπουλου με κάρυ

Σουβλάκια κοτόπουλου με κάρυ


Υλικά
  • 800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου σε μικρούς κύβους
  • 1 κ. σ. κάρυ
  • 1κ. σ. άσπρο σουσάμι
  • αλάτι - πιπέρι
Για το λαδολέμονο
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • χυμός από 2 λεμόνια
  • 1 κ. γλ. μουστάρδα απαλή
  • 1/2 κ. γλ. μέλι
Εκτέλεση
Λαδολέμονο: Χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά για το λαδολέμονο και το κρατάμε σε ένα μπολ.
Κοτόπουλο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στο αερόθερμο στους 200C. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα βαθύ μπολ, ρίχνουμε 3 κ. σ. από το λαδολέμονο, το κάρυ, σουσάμι, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. Περνάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε καλαμάκια για σουβλάκι και τα ψήνουμε για 15' περίπου. Μοιράζουμε τα σουβλάκια στα πιάτα με συνοδεία σαλάτας. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο λαδολέμονο και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου