Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Τραγανά τσιπς παρμεζάνας

Τραγανά τσιπς παρμεζάνας

Εύκολη, γρήγορη συνταγή, χρειάζεται μόνο 1 υλικό και ελάχιστο χρόνο, 
χωρίς κανέναν απολύτως βαθμό δυσκολίας.

Υλικά
  • 1,5 φλ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και βάζουμε κουταλιές, με απόσταση 5 εκατοστά μεταξύ τους. Πατάμε τα βουναλάκια με τα χέρια μας για να απλώσουν. Να ξέρετε πως όσο πιο λεπτά είναι τα τσιπς, τόσο πιο τραγανά θα γίνουν όταν ψηθούν. Ψήνουμε για 5' μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά, να μην είναι υγρά.


Ιδέες για σερβίρισμα

  • Τα τσιπς παρμεζάνας σερβίρονται σκέτα ή μαζί με τα αγαπημένα μας ντιπ. Μπορούμε επίσης να τα προσθέσουμε σε σαλάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου