Γρήγορη και εύκολη λύση για περιόδους νηστείας.
Υλικά
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα θαλασσινά και τα τσιγαρίζουμε με το λάδι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τον πελτέ, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε 2 φλ. νερό, το κρασάκι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου 25'. Συνοδεύουμε το φαγάκι μας με ρυζάκι ή τηγανητές πατάτες.
- 1 κιλό ανάμεικτα θαλασσινά (μια σακούλα κατεψυγμένα)
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ξερά σε φέτες
- 2 κ. σ. πελτέ ντομάτας
- 1/2 φλ. λευκό κρασί
- αλάτι - πιπέρι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα θαλασσινά και τα τσιγαρίζουμε με το λάδι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τον πελτέ, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε 2 φλ. νερό, το κρασάκι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου 25'. Συνοδεύουμε το φαγάκι μας με ρυζάκι ή τηγανητές πατάτες.
Τελειοο...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕιναι απλά τέλειο μόλις το έκανα. Τα παεγια τα κάνω πρώτη φορά και ακολούθησα καταγραμμα την συνταγή και είναι πολλά εύκολη να την δωκιμαστε
ΑπάντησηΔιαγραφήΕιναι απλά τέλειο μόλις το έκανα. Τα παεγια τα κάνω πρώτη φορά και ακολούθησα καταγραμμα την συνταγή και είναι πολλά εύκολη να την δωκιμαστε
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημερα να εχεις,σε ευχαριστω για το σχολιο,ειναι οντως νοστιμο φαγακι και πανευκολο
Διαγραφή