Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Αυγά γεμιστά με μαγιονέζα

                 Αυγά γεμιστά με μαγιονέζα


Εύκολη συνταγή για βρασμένα αυγά, που αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, είναι χορταστικά και τρώγονται μια χαρά και μόνα τους ή έστω με λίγα μυρωδικά!

Υλικά

  • 10 αυγά βρασμένα σφιχτά
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 8 κ. σ. μαγιονέζα
  • λίγη πάπρικα κόκκινη (γλυκιά ή καυτερή)
Εκτέλεση
Κόβουμε τα αυγά στη μέση και ξεχωρίζουμε τους κρόκους τους. Βάζουμε τους κρόκους σε ένα μπολάκι, τους λιώνουμε με πιρούνι και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε μέχρι η γέμιση να γίνει κρεμώδες (όχι πολύ σφικτή). Γεμίζουμε τα ασπράδια με το μείγμα με κορνέ. Τα αφήνουμε στο ψυγείο καλυμμένα με μεμβράνη για 30' πριν τα σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου