Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Μαριδάκι τηγανητό

Μαριδάκι τηγανητό

Υλικά
  • 500 γρ. μαριδάκι 
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα 
  • Αλεύρι όσο χρειαστεί για αλεύρωμα 
  • Αλάτι 
Εκτέλεση
Πλένουμε τα μαριδάκια χωρίς να τα καθαρίσουμε και τα αφήνουμε σε τρυπητό να στραγγίξουν. Τα αλατίζουμε και τα αλευρώνουμε καλά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί σε δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τα ψαράκια λίγα λίγα. Στην συνέχεια τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε σε πιατέλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου