Υλικά
- 4 ντομάτες
- 300 γρ. χαλούμι σε φέτες ή κατσικίσιο τυρί
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 8 κ.σ.ελαιόλαδο
- μπούκοβο
- αλάτι χοντρό για πασπάλισμα
- πιπέρι
Κόβετε τις ντομάτες σε λεπτές ροδέλες και τις τοποθετείτε σε μια σειρά σε 4 αλουμινόχαρτα. Βάζετε ανάμεσα στις ντομάτες φετάκια τυριού. Καβουρντίζετε ελαφρά το κρεμμύδι σε αντικολλητικό τηγάνι με 2 κουταλιές λάδι και το αφήνετε να κρυώσει. Το σκορπίζετε πάνω από τις ντομάτες και τη φέτα μαζί με το αλάτι, το μπούκοβο τη ρίγανη,το πιπέρι και το υπόλοιπο λάδι. Κλείνετε τα αλουμινόχαρτα και ψήνετε στους 200 C για 10'.Ανοίγετε προσεχτικά τα αλουμινόχαρτα (για να μην καείτε την ώρα που διαφεύγει ο ατμός) και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου