Υλικά
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1/4 κ. γλ. μοσχοκάρυδο
- 1/2 φλ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
- 1/4 φλ. τριμμένο τυρί Romano
- 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κρόκο αυγού
- 4 κ. σ. βούτυρο
- αλάτι
ΕκτέλεσηΛιώνουμε το βούτυρο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε το αλάτι, το μοσχοκάρυδο, την παρμεζάνα και το τυρί Romano. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να λιώσουν και προσθέτουμε μέσα τον κρόκο του αυγού. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 3' - 5'. Σερβίρουμε με βρασμένα ζυμαρικά της επιλογής μας. Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
0 σχόλια