Λέγεται ότι είναι βελγικής καταγωγής σάλτσα που προορίζεται για τις τηγανητές πατάτες και διάφορα άλλα τηγανητά φαγητά, αλλά συνοδεύει τέλεια τα ψητά στη σχάρα και τα φιλεταρισμένα ψάρια.
Υλικά
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα το κέτσαπ και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε με ένα σύρμα και είναι έτοιμη. Διατηρείται στο ψυγείο.
- 1,5 φλ. μαγιονέζα
- 1/2 φλ. κέτσαπ
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη ψιλοκομμένη
- 2 κ. σ. κονιάκ
- αλάτι - πιπέρι
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα το κέτσαπ και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε με ένα σύρμα και είναι έτοιμη. Διατηρείται στο ψυγείο.
0 σχόλια