Κέικ αλμυρό με λουκάνικα και τυρί φέτα
Υλικά
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μπολ και με σύρμα τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C με αντιστάσεις μέχρι να πάρει χρώμα στην επιφάνεια περίπου 45' - 50'.
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι (όχι στραγγιστό)
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 200 γρ. τυρί φέτα τριμμένη
- 3 λουκάνικα σε λεπτά φετάκια
- 3 αβγά
- 3/4 από 1 κεσεδάκι ηλιέλαιο
- 1 φακελάκι μπέικιν
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μπολ και με σύρμα τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C με αντιστάσεις μέχρι να πάρει χρώμα στην επιφάνεια περίπου 45' - 50'.
0 σχόλια