Υλικά
- 400 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα αλοιφώδες
- 200 γρ. βούτυρο (όχι μαργαρίνη)
- ελάχιστο ξύσμα πορτοκαλιού
- 300 γρ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη, μέχρι να γίνουν ένα αφράτο λείο μείγμα. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το ξύσμα και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά. Απλώνουμε πάνω σε κέικ κανονικού μεγέθους ή σε μικρά ατομικά κεκάκια.
Αν περισσέψει κρέμα μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο, καλά καλυμμένη για 5 μέρες. Όταν τη βγάλουμε, απλά θα χρειαστεί να τη χτυπήσουμε ξανά 3'.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη, μέχρι να γίνουν ένα αφράτο λείο μείγμα. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το ξύσμα και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά. Απλώνουμε πάνω σε κέικ κανονικού μεγέθους ή σε μικρά ατομικά κεκάκια.
Αν περισσέψει κρέμα μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο, καλά καλυμμένη για 5 μέρες. Όταν τη βγάλουμε, απλά θα χρειαστεί να τη χτυπήσουμε ξανά 3'.
1 σχόλια
οντως καταπληκτικη .την χρησιμοποιω συχνα ιδιως για τι κεικ καροττου.να περνατε καλα.
ΑπάντησηΔιαγραφή