Γλυκό ψωμί με κανέλα





Γλυκό ψωμί με κανέλα

Υλικά
  • 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 
  • 1 κ. σ. κανέλα κοφτό
  • 1/2 φλ. ζάχαρη 
  • 1 φλ. γάλα φρέσκο
  • 1 αυγό χτυπημένο 
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι 



Εκτέλεση
Σε μεγάλο και βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα ξηρά υλικά. Προσθέτουμε το αυγό, το γάλα και ζυμώνουμε καλά σε καρβελάκι. Το ψήνουμε σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει λαδόκολλα, στους 180C με αντιστάσεις για 45' περίπου ή μέχρι να ροδίσει. Το αφήνουμε να κρυώσει για να μπορούμε να το κόψουμε σε φέτες και το σερβίρουμε με βούτυρο και μέλι ή μαρμελάδα ή και σκέτο αν θέλουμε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου