Γαριδοπίλαφο με κατεψυγμένες γαριδούλες


 Γαριδοπίλαφο με κατεψυγμένες γαριδούλες 

Μια συνταγή εύκολη, πεντανόστιμη και οικονομική


Υλικά
  • 500 γρ. γαρίδες κατεψυγμένες χωρίς κέλυφος
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 - 2 φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. ρύζι κίτρινο
  • 1/2 φλ. λάδι
  • αλάτι - πιπέρι



















Εκτέλεση


Ρίχνουμε τις γαρίδες σε βραστό νερό για 2' και έπειτα πετάμε το νερό. Βάζουμε το λάδι να κάψει, τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τις γαρίδες, αλατοπίπερο και τ΄ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό με αναλογία 1 φλ. ρύζι με 3 φλ. νερό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν όλα μαζί για 15'. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι όταν το ρύζι έχει γίνει (αλλά κρατάει λίγο) σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε να ξεκουραστεί 10' πριν το σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου