Σφολιατάκια με νουτέλα και γλάσο άχνης - κανέλας

Σφολιατάκια με νουτέλα και γλάσο άχνης - κανέλας.


Απλή συνταγή με 3 μόνο υλικά, ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας,
και πλήρως ικανοποιητική γεύση!! 



Υλικά
  • 1 φύλλο σφολιάτας βουτύρου 
  • 200 γρ. νουτέλα

Γλάσο

  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1/2 κ. γλ. κανέλα
  • 5 - 6 κ. σ. νερό

















Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200C. Απλώνουμε τη σφολιάτα στον πάγκο εργασίας μας και αλείφουμε την επιφάνεια της με τη νουτέλα. Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό. Για να μπορέσουμε να το κόψουμε ευκολότερα, το βάζουμε στο ψυγείο για 30'. Κόβουμε το ρολό μας σε κομμάτια και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένη φόρμα για μάφινς. Ψήνουμε για 25' περίπου μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
Ετοιμάζουμε το γλάσο. Βάζουμε τη ζάχαρη μαζί με την κανέλα σε μπολ και προσθέτουμε το νερό κουταλιά - κουταλιά, ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να έχουμε την πυκνότητα που θέλουμε. Μόλις ψηθούν και κρυώσουν ελαφρά, τα περιχύνουμε με το γλάσο και σερβίρουμε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου