Σφολιατάκια με νουτέλα και γλάσο άχνης - κανέλας.
Απλή συνταγή με 3 μόνο υλικά, ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας,
και πλήρως ικανοποιητική γεύση!!
Υλικά
Γλάσο








Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200C. Απλώνουμε τη σφολιάτα στον πάγκο εργασίας μας και αλείφουμε την επιφάνεια της με τη νουτέλα. Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό. Για να μπορέσουμε να το κόψουμε ευκολότερα, το βάζουμε στο ψυγείο για 30'. Κόβουμε το ρολό μας σε κομμάτια και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένη φόρμα για μάφινς. Ψήνουμε για 25' περίπου μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
Ψήνουμε για 25' περίπου μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
Απλή συνταγή με 3 μόνο υλικά, ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας,
και πλήρως ικανοποιητική γεύση!!
Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας βουτύρου
- 200 γρ. νουτέλα
Γλάσο
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1/2 κ. γλ. κανέλα
- 5 - 6 κ. σ. νερό








Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200C. Απλώνουμε τη σφολιάτα στον πάγκο εργασίας μας και αλείφουμε την επιφάνεια της με τη νουτέλα. Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό. Για να μπορέσουμε να το κόψουμε ευκολότερα, το βάζουμε στο ψυγείο για 30'. Κόβουμε το ρολό μας σε κομμάτια και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένη φόρμα για μάφινς. Ψήνουμε για 25' περίπου μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
Ψήνουμε για 25' περίπου μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
0 σχόλια